Jaggety u Web shopu Anite Šupe

Dragi svi, s veseljem javljam da je dugo tražena začinska mješavina JAGGETY stigla u web shop! Iza ovog divnog prirodnog začina stoji vrijedna Jasna Karavanić, moja draga prijateljica i velika inspiracija brojnim LCHF sljedbenicima. Jasna je prije 5 godina prešla na LCHF prehranu, prvu godinu izgubila 40 kg i nikad ih više nije vratila. Zdrava, sita i vesela ostala je dosljedna prirodnom načinu prehrane, te u njezinu kuću više nikada nije ušao gluten, šećer, margarin niti druge prerađevine, a čak sama izrađuje prašak za pranje rublja! Osnovala je Facebook grupu podrškeLCHF zdravi, siti i veseli u kojoj zainteresirani svakodnevno izmjenjuju ideje, recepte i iskustva s LCHF prehranom.

Tragajući za bogatijim okusom jela i eksperimentirajući sa kombinacijama sušenog povrća i začinskog bilja, Jasna je napokon došla do savršene recepture za začinsku mješavinu koja obogaćuje okus svih kuhanih jela, te je vrlo brzo mnogima postala omiljeni i nezaobilazni začin za zdravo kuhanje. Povrće se dehidrira na niskoj temperaturi u kvalitetnim dehidratorima, sjecka u vrhunskim strojevima te se začinja s himalajskom soli, kurkumom i s puno ljubavi. Naravno da ne sadrži nikakve aditive.

JAGGETY, pod novim brendom Jasnini Začini j.d.o.o., prvi je proizvod koji dobiva etiketu “odobrila Anita Šupe” i odsada je dostupna za narudžbu preko web shopa Tragom u kojem nudim samo odabrane proizvode koje i sama koristim. Uvjerena sam da ćete biti oduševljeni novim okusima zdravog kuhanja!

Izvor. Istine i laži o hrani.