Pravila privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI

 

Trgovačko društvo JaSnini zAčini j.d.o.o. iz Zagreba vlasnik je web stranice jaggety.com. Osnivač trgovačkog društva i jedina osoba ovlaštena za zastupanje je Jasna Karavanić. Jana Karavanić je ujedno i osoba s kojom možete kontaktirati putem e-mail adrese: ljubeki@yahoo.com radi bilo kakvih pitanja ili pritužbi vezanih uz politiku zaštite privatnosti ili postupanja s osobnim podacima.

Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nam ih svojevoljno dajete na način da jednokratno  popunite obrazac narudžbe ili da otvorite korisnički račun. Podaci koje tako prikupljamo potrebni su radi zaključenja pravnog posla kupnje začina Jaggety i što kvalitetnije i brže isporuke.

Podatke o vama obrađujemo radi uspostave komunikacije s vama i poboljšanja naše web stranice.

Putem web stranice jaggety.com automatski se također prikupljaju neosobni podaci putem kolačića („cookies“).

Naše internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranice jaggety.com

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati  tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Kolačićima trećih strana aSnini zAčini j.d.o.. se koristi za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naše internet stranice. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše internet stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše internet stranica ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

U svrhu istraživanja posjećenosti jaggety.com Google Ireland Ltd. prikuplja podatke o posjećenosti web stranice. Više o politikama privatnosti koje Google Ireland Ltd. koristi u svom radu možete vidjeti na sljedećoj poveznici:
https://www.google.com/analytics/terms/us.htmlhttp://script.dotmetrics.net/privacy/policy_hr.pdf

Na web stranici jaggety.com može biti uključen sadržaj trećih strana. Kada koristite takve usluge trećih strana, komunikacijski podaci izmjenjuju se između vas i odgovarajućeg davatelja usluga iz tehničkih razloga, te on također može provesti obradu vaših podataka u  vlastite svrhe. Ne možemo pružiti obvezujuće informacije u svezi prikupljanja i obrade vaših podataka od strane trećih jer nad njima nemamo kontrolu. Više informacija o cilju, načinu i svrsi obrade vaših podataka od strane trećih molimo potražite u izjavama privatnosti izravno na stranama trećih.

Vaše osobne podatke štitimo fizičkim, tehničkim i organizacijskim mjerama sigurnosti, a dijelimo ih s autorima i održavateljima web stranice Cratis j.d.o.o., dok se oni pohranjuju na serverima hosting tvrtke http://totohost.hr/ u državi – Njemačka. Vaše osobne podatke štitimo i čuvamo u razdoblju od šest mjeseci: a) od jednokratnog popunjavanja obrasca narudžbe; b)od brisanja korisničkog računa, sve radi eventualnog rješavanja reklamacija.

Ako pored mjera zaštite dođe do povrede osobnih podataka, obavijestit ćemo vas, kao i nadzorno tijelo, o nastaloj povredi, te o poduzetim mjerama za ograničenje nastale štete, u roku od 72 sata od trenutka saznanja za nastalu povredu.

U svakom trenutku imate mogućnost zatražiti ispravak osobnih podataka koje ste upisali na obrascu web stranice jaggety.com. Ako ste otvorili korisnički račun, osobne podatke možete promijeniti putem poveznice jaggety.com/wp-login. Također možete zatražiti cjeloviti podatak o osobnim podacima koji su pohranjeni i o načinima na koji se obrađuju na putem  https://jaggety.com/zahtjev-za-pristupom-podacima

U svakom trenutku možete zatražiti brisanje i prestanak obrade vaših osobnih podataka. Isto možete učiniti izravno na e-mail ljubeki@yahoo.com, a zahtjevu će biti udovoljeno u roku od 30 dana od dana zaprimanja maila.

 

Ako pored svega niste zadovoljni s prikupljanjem i obradom vaših osobnih podataka, prigovor možete uputiti na e-mail ljubeki@yahoo.com, te Agenciji za zaštitu osobnih podataka  koja je nadzorno tijelo za zaštitu osobnih podataka u Republici Hrvatskoj.

Izmjene i dopune Izjave o privatnosti objavljivat će se na web stranici jaggety.com.